Pedodontie

Preocuparea noastra in a oferi servicii dedicate intregii familii, a condus la completarea ariei pe care o acoperim cu serivicii specializate de pedodontie, medicina dentara pentru cei mai exigenti dintre pacienti: copiii!

 

Am pregatit pentru ei spatii prietenoase si vesele in care sa doreasca sa revina.

Este bine stiut faptul ca necesitatile si problemele dentare ale unui copil sunt diferite de cele ale unui adult, iar intalnirea cu medicul stomatalog este o etapa importanta pe care copilul trebuie sa o parcurga.

La Medicine & Smiles, fie ca este vorba de insusirea metodelor corecte de periaj, fluorizari si sigilari, metode de preventie leziunilor carioase printr-o igiena a alimentatiei, sau profilaxia anomaliilor dento-maxilare prin depistarea si inlaturarea obiceiurilor vicioase, suntem inarmati cu rabdarea necesara pentru ca micul pacient sa inteleaga importanta acestora.

Prin tehnici si proceduri medicale transformate in joc, special gandite, dezvoltam in timp, o relatie sanatoasa intre medic si copilul tau.

Echipa Medicine & Smiles ofera gratuit, in cadrul diverselor campanii din scoli si gradinite, sedinte educative pentru copii, care prin metode amuzante si atractive, reusesc sa le transimita importanta pe care o are preventia si igiena orala.