Implantul dentar – Implant dentar Craiova

Solutia estetica si functionala pe termen lung

Implantul dentar este cea mai moderna si eficienta solutie de tratament ca si alternativa fixa pentru dintii lipsa, cu o durata lunga de viata.

Avantajul principal al implantului dentar este acela ca se evita interventia pe dintii alaturati. Implantul dentar ofera de asemenea si solutii pentru prevenirea pierderii substantei osoase.

Confortul oferit de implantul dentar este mult superior celui oferit de diferite proteze. Restaurarile prin implant dentar sunt cele mai apropiate de dintii naturali.

Implantul dentar arata si se comporta ca si un dinte natural propriu.

O reabilitare a cavitatii orale pe implant dentar (Fast & Fixed) presupune evitarea perioadelor de asteptare, in acceasi sedinta cu plasarea implantelor dentare se realizeaza si restaurarea protetica fixa. Avantajul acestei noi tehnici este reprezentat de factorul psihologic – pacientul pleaca cu dantura refacuta in totalitate intr-o singura zi.

Exista o mare varietate de implanturi dentare, unele consacrate, altele nou aparute.

La Medicine & Smiles am ales sa lucram doar cu implanturile dentare a caror valoare a fost confirmata in timp. Si pentru ca fiecare pacient este unic, iar problemele dentare difera de la caz la caz, si solutiile pe care le propunem sunt diferite.

Recomandam implantul dentar cel mai potrivit,solutia cea mai buna, pentru fiecare caz in parte.