Stomatologie

Considerăm că poti sa fii bun în mai multe domenii dar este greu sa fii exceptional in toate. La Medicine & Smiles fiecare membru al echipei de medici, este pregatit si specializat intr-o anumita ramura a stomatologiei si chirurgiei, pentru a putea oferi astfel cele mai bune solutii de tratament.

Ne-am propus ca in oricare din domeniile medicinei dentare pe care le acoperim, sa oferim calitate.

Am ales astfel ca pentru fiecare dintre ramurile stomatologiei generale, la Medicine & Smiles sa existe specialisti, medici bine pregatiti, ghidati doar de principiile deontologiei medicale.

Pentru ca intelegem importanta timpului tau am gandit clinica noastra ca pe un reper unic, in care sa gasesti laolalta toate serviciile medicale de care poti avea nevoie:

Atmosfera prietenoasa atentia si profesionalismul celor de aici vor face ca timpul petrecut in oricare cabinet stomatologic al clincii sa treaca in mod placut.
Clinica stomatologica este dotata cu internet wireless pentru a-ti rezolva corespondentele iar in curtea din spate spate poti petrece minute in cadru natural, linistit!

Insa ceea ce defineste orice clinica medicala indiferent de specificul ei (stomatologica sau de orice alt fel) este echipa de medici specialisti, asistenta specializata, tehnicienii, aparatura si materialele folosite.

Siguranta si confortul pacientilor nostri sunt considerate ca esentiale, construim legaturi de durata si ne bucuram ori de cate ori ne revedem.

Cauti un dentist bun in Craiova? Un cabinet stomatologic sau o clinica unde sa poti primi un tratament eficient sau poate doar un sfat?
Te asteptam la Clinica Medicine & Smiles Craiova